Over dokter Juliette Starmans

Wie is drs Juliette LM Starmans-1

Graag stel ik mij aan u voor

Ik ben een geboren en getogen Rotterdamse. Mijn studie geneeskunde volgde ik in Leiden waar ik het artsexamen in 1989 behaalde.
Van 1989 tot 1999 ben ik in verschillende ziekenhuizen werkzaam geweest op de afdelingen algemene chirurgie, plastische chirurgie, traumatologie en orthopedische chirurgie. Uiteindelijk ben ik in 1999 ingeschreven als orthopedisch chirurg in het medisch specialistisch register.
Sindsdien heb ik in mijn werk veel te maken gehad met trauma-, sport- en arbeidsgerelateerde problemen.

Naast mijn klinische werkzaamheden besloot ik in 2016 Starmans Orthopedische Expertises op te richten om zo mijn inmiddels ruime ervaring en kennis aan te wenden tot het kundig verrichten van expertises. Daarnaast hoop ik aldus, als vrouwelijk orthopedisch chirurg, ook cliënten met een voorkeur voor behandeling door vrouwelijke artsen de mogelijkheid te kunnen bieden (ook) hun expertise door een vrouwelijke arts te laten doen.
Aangezien een goede expertise vanuit een onafhankelijk en objectief oogpunt moet worden gedaan zal ik geen opdrachten aanvaarden van cliënten, waar ik in het verleden als behandelaar bij betrokken ben geweest.

Starmans Orthopedische Expertises